Graviditet

På en Akva vandseng kan gravide kvinder ligge behageligt på maven og på siden under hele graviditeten. Vandsengens flydende effekt fordeler den ekstra vægt og sænker dermed trykket på den gravides aorta. Vandmængden i madrassen kan til enhver tid tilpasses den gravides kropsvægt.Især i graviditetens sidste fase er det på en almindelig madras stort set umuligt at finde en behagelige hvileposition, som kan give den nødvendige søvn og ro. De forandrede kropsproportioner tvinger alt for ofte kroppen ud i usædvanlige sovestillinger. Fordi Akva vandsengen giver mulighed for at tilpasse vandmængden i vandmadrassen i takt med den gravides vægtøgning, er den gravide sikret en konstant behagelig og afslappende liggeposition under hele graviditeten.

Yderligere virker veer knap så ubehagelige på en vandseng, når den gravide ligger i en form for fosterstilling - altså på siden med benene trukket op under sig.

 

Også for babyer og småbørn har Akva Waterbeds det rigtige sovemiljø - i princippet er det den naturligste søvn, som barnet kender fra sine første omgivelser, nemlig fosterhinden. Ethvert menneskes første seng er faktisk en vandseng. Fostervandet beskytter os mod vibrationer og tryk, måske derfor vil dit barn vågne færre gange og sove en dybere søvn på en Akva babymadras.

 

Søg